Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
PRELOG Hoće li se Udruga Laganini i Biciklitički klub spojiti u jednu udrugu?

PRELOG Hoće li se Udruga Laganini i Biciklitički klub spojiti u jednu udrugu?

Svoju su skupštinu protekloga vikenda održali članovi biciklističke udruge Laganini Prelog. O radu u protekloj godini govorio je Miljenko Blažeka, predsjednik Udruge Laganini, a sve je pozdravio u ime Grada Preloga, predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Preloga Dejan Naranđa.

U protekloj su se godini članovi uključili u mnoge aktivnosti koje su se provodile na području Grada Preloga, Međimurske županije i susjednih županija. Jubilarnu petu godinu zaredom organizirali su biciklijadu „Biciklom za Vukovar“ povodom Dana državnosti Republike Hrvatske, na kojoj je sudjelovalo 26 biciklista, uključujući i dva djelatnika Policijske postaje Prelog.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Organizirali su i biciklističko hodočašće na Mariju Bistricu. Obilježili su i Europski tjedan sporta i Svjetski dan srca u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Međimurske županije kroz projekt „Biciklom za srce“.

Najviše se razgovaralo o mogućem spajanju dvaju udruga, Udruge Laganini i Biciklističkog kluba Prelog, a cilj tog spajanja još je kvalitetniji rad obje ove udruge, javlja Prelog.hr.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!