Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
FOTO Sabor Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Prelog

FOTO Sabor Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Prelog

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske Ogranak Prelog održala je u subotu, 27. siječnja svoj redoviti izvještajni Sabor koji je održan u prostoru Vatrogasnog doma u Prelogu, javlja prelog.hr.

Sve je prisutne, u ime Grada Preloga, pozdravio zamjenik gradonačelnika Grada Preloga Zdravko Kvakan, a nazočni su bili i predstavnici braniteljskih udruga iz Ivanovca, Čakovca, Male Subotice, Donjeg Kraljevca, Belice te Podružnice Čakovec, kao i predstavnici Policijske postaje Prelog Policijske uprave Međimurske i predstavnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Prelog.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prošle je godine Ogranak Prelog Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata Republike Hrvatske bio domaćin 23. Sportskog natjecanja dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Međimurske županije i 5. Susreta djece hrvatskih branitelja Međimurske županije.

Okupili su se predstavnici ogranaka iz Čakovca, Belice, Donje Dubrave, Donjeg Kraljevca, Goričana, Gornjeg Mihaljevca, Ivanovca, Kotoribe, Mihovljana, Male Subotice, Murskog Središća, Nedelišća, Podturna, Dekanovca, Pribislavca, Preloga, Savske Vesi, Strahoninca, Svetog Jurja na Bregu, Svetog Martina na Muri, Šenkovca i Štrigove.

Na samom Saboru izabran je i novi blagajnik Ogranka Prelog, Božidar Vadlja iz Cirkovljana. Na kraju radnog dijela tajnik Udruge veterana i dragovoljaca Domovinskog rata Republike Hrvatske Međimurske županije Dražen Tkalec predstavio je, ukratko, novi Zakon o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, koji je Hrvatski sabor donio na sjednici 30. studenoga 2017, piše prelog.hr.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!