Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
FOTO Uživancija u Prelogu - bicikliranje, šetnja i grah na Marini

FOTO Uživancija u Prelogu - bicikliranje, šetnja i grah na Marini

Turistička zajednica Grada Preloga već tradicionalno organizira Prvomajsku biciklijadu ulicama Preloga. Biciklijada prolazi gotovo svim naseljima Preloga te nije natjecateljskog karaktera, a lijepa je prilika za pravo obiteljsko druženje.

Okupili su se biciklisti rekreativci, ljubitelji vožnje kao i obitelji s djecom. Start biciklijade ponovno je bio u centru Preloga, ispred župne crkve, a cilj i druženje na prostoru Sportsko rekreacijske zone Marina u Prelogu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Ovo je naša 18. biciklijada koja okuplja mnogo biciklista iz Međimurja i šire. Kada smo počeli bilo nas je 20, a prošle godine zabilježeno je šestotinjak biciklista. Vrlo smo ponosni na Prvomajsku biciklijadu i sve koji su se okupili, rekao je Ivan Gradečak voditelj Turističke zajednice grada Preloga.

Cilj biciklijade bio je na preloškoj Marini gdje su sudionici manifestacije mogli uživati u odličnom prvomajskom grahu koji je pripremila Udruga oboljelih od leukemije i limfoma.

Bicikliste nije dočekalo samo osvježenje i okrjepa već i zabavni dio gdje je sve posjetitelje zabavljao Mario Mustač s bendom.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!