Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
FOTO Dječji vrtić 'Maslačak': Mališani od danas u novim prostorijama!
Grad Mursko Središće

GRAD MURSKO SREDIŠĆE

FOTO Dječji vrtić 'Maslačak': Mališani od danas u novim prostorijama!

Novo izgrađeni dječji vrtić broji 7 odgojnih skupina djece: 2 jasličke skupine i 5 vrtićkih od kojih je jedna skupina rezervirana za Montessori odgojni program

Mališani, ravnateljica, odgojiteljice i svi zaposlenici dječjeg vrtića „Maslačak“ od danas

FOTO Dječji vrtić 'Maslačak': Mališani od danas u novim prostorijama! Fotogalerija

borave u novom dječjem vrtić u ulici Slatine.

Novo izgrađeni dječji vrtić broji 7 odgojnih skupina djece: 2 jasličke skupine i 5 vrtićkih od kojih je jedna skupina rezervirana za Montessori odgojni program. Dječji vrtić je izgrađeni prema visokim državnim pedagoškim standardima kojeg će mališani oplemeniti zadovoljstvom, osmijehom i veseljem. Mališanima i odgojiteljicama stvoreni su bolji uvjeti za boravak i rad s djecom. Vrtić je opremljen modernom i suvremenom kuhinjom, sanitarnim čvorovima prilagođeni vrtićkoj skupini, uredima za zaposlenike, novim dječjem igralištem, informatičkom opremom. Modernom i novom didaktičkom opremom mališani će i nadalje razvijati svoju maštu, kreativnost i mnogobrojne razvojne sposobnosti.

Gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak posjetio je djecu, odgojiteljice i zaposlenice vrtića u novim prostorijama. U znak zahvale na strpljenju, razumijevanju i pomoći ravnateljici, odgojiteljicama i zaposlenicima vrtića darovao je ružu, a mališane obradovao voćem i pecivima.

 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5973

Reci što misliš!