Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
POZIV Susret poduzetnika, gospodarstvenika, obrtnika i OPG -ova s područja Murskog Središća
PR fotografija

POTVRDITE DOLAZAK

POZIV Susret poduzetnika, gospodarstvenika, obrtnika i OPG -ova s područja Murskog Središća

Na susretu je planiran zajednički okvirni razgovor u svezi suradnje Grada Mursko Središće, ministarstva, nadležnih institucija sa poduzetnicima, gospodarstvenicima i OPG-evima

Grad Mursko Središće i ove godine organizira tradicionalni susret s poduzetnicima, gospodarstvenicima, obrtnicima i OPG-ovima iz područja grada Mursko Središće te nadležnim institucijama. Susret će se održati u petak, 24.01.2020. godine s početkom u 17:00 sati u Inovacijsko tehnološkom centru tvrtke Sobočan interijeri d.o.o.

Cilj susreta je poduzetnicima, gospodarstvenicima i OPG-evima dati što kvalitetnije informacije o programima i planovima iz resora zapošljavanja, mogućnostima apliciranja putem Strukturnih fondova i nacionalnih programa, te dodatnim mogućnosti financiranja.

Na susretu je planiran zajednički okvirni razgovor u svezi suradnje Grada Mursko Središće, ministarstva, nadležnih institucija sa poduzetnicima, gospodarstvenicima i OPG-evima, a nakon toga zajednički domjenak i neformalno druženje.

Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite na e-mail: grad-mursko-sredisce@ck.t-com.hr ili na br.tel: 040 370 771, najkasnije do 21. siječnja 2020. godine.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5973

Reci što misliš!