PRISUSTVOVAO I GRADONAČELNIK SRPAK

NOVO RUHO Obnovljen lovački dom u Murskom Središću, blagoslovio ga župnik

Članovi Lovačkog društva "Zec" sami su odradili postavljanje novog krovištva, dok su im financijski pomogli Grad Mursko Središće sa 45 tisuća kuna kapitalne donacije i brojni sponzori

Na početku godine Grad raspisuje Javni poziv za programe i projekte Udruga. Svi prijavljeni programi i projekti su hvalevrijedni, održivi i ono najbitnije to su projekti koji razvijaju grad i samu Udrugu.

Jedan od projekta koji je završio je izrada novog krovišta na lovačkom domu u Murskom Središću. Članovi Lovačkog društva “Zec” sami su odradili postavljanje novog krovištva, dok su im financijski pomogli Grad Mursko Središće sa 45 tisuća kuna kapitalne donacije i brojni sponzori. 

Sinergijom svih aktera društvenog života ciljevi i projekti lako su ostvarivi. Lovačko društvo je važan segment društvenog razvitka grada. Iznimno su aktivni u manifestacijama grada, ali i u aktivnostima oko održavanja i uređenja lovačkog doma, uzgoja i zaštite lova. 

Obnovljeni lovački dom blagoslovio je župnik Pavao Mesarić, a događaju je prisustvovao i gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije