OSMIJEH NA LICIMA UČENIKA

ZA SVAKU POHVALU Svi srednjoškolci s područja grada Mursko Središće dobili po 400 kuna!

Dvjesto srednjoškolaca danas je dobilo po 400 kuna. - Vi ste vrijedan dio naše zajednice, jer vaš uspjeh je i naš uspjeh - poručio im je gradonačelnik Srpak

Želja Grada Mursko Središće je da se mladi uključe i sudjeluju u mnogobrojnim aspektima društvenog života u lokalnoj zajednici. Oni predstavljaju našu budućnost, stup društva u svim segmentima.

Grad Mursko Središće unazad nekoliko godina provodi mjeru dodijele jednokratne novčane pomoći za učenike srednjih škola s područja grada. Svakom srednjoškolcu koji je u zadanom vremenskom roku podnio prijavnicu sa svom potrebnom dokumentacijom dodijeljena su novčana sredstva u iznosu od 400,00 kuna. Na Javni poziv pristiglo je dvjesto prijavnica.

U multimedijalnoj dvorani Centra za kulturu “Rudar” gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak u petak, 18. listopada 2019. godine upriličio je prijem za učenike srednjih škola s područja grada. Kako prostorni kapacitet ne dozvoljava prijem za sve učenike, istom su prisustvovali učenici minimalno po jedan iz svakog naselja grada. 

– Ulaganje u djecu i mlade je ulaganje u našu budućnost. Vi ste vrijedan dio naše zajednice, jer vaš uspjeh je i naš uspjeh. Vi ste naša budućnost. Upornost, zajedništvo i razumijevanje – sve to potrebno je kako bi tamo gdje živimo bili sretni i zadovoljni – istaknuo je gradonačelnik Dražen Srpak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije