PRIJEM U GRADU

ČESTITKE GRADONAČELNIKA Teniski kluba Mursko Središće slavi 40. rođendan

- Iznimno mi je drago što u aktivnosti Teniskog kluba uključujete djecu i mlade - istaknuo je gradonačelnik te u znak zahvale za trud koji ulažu im je poklonio teniski set

Na području grada Mursko Središće djeluju brojne udruge koje svojim aktivnostima obogaćuju sredinu i društveni život grada. Grad kontinuirano povećava sredstva za udruge, kroz zajedničku komunikaciju i suradnju razvija programe, uvodi društvene promjene, kvalitetno reagira na potrebe društva.

Teniski klub Mursko Središće je udruga koja je ove godine obilježila 40 godina postojanja i aktivnog uključivanja u društveni život grada. Teniski klub osnovan je 1979. godine, četiri godine nakon što je Željko Soldat (1975. godine) osnovao klub prijatelja tenisa. Zahvaljujući njemu , grupi prijatelja i entuzijasta koji su svih tih godina vrijedno radili i razvijali tenis u gradu Mursko Središće, danas nakon 40 godina klub broji 50-ak članova i 32 polaznika teniske škole pod vodstvom Karla Novaka.

U suradnji s teniskim klubovima na području Međimurske županije za polaznike škole tenisa organiziraju se teniski kampovi tijekom teniske sezone. Tradicionalno natjecanje koje Teniski klub organizira sa Teniskim klubom Sveti Martin na Muri je Murski kup. Teniski klub svake godine za svoje članove organizira prvenstvo kluba i prvenstvo kluba za veterane. Ujedno Teniski klub organizira natjecanje “slučajni parovi” koji su zamišljeni kao druženje članova, ali i gostiju prvenstveno iz teniskog kluba Jug Čakovec te Teniskog kluba Sveti Martin na Muri.

Članovi kluba vrlo uspješno sudjeluju na različitim teniskim turnirima koje organiziraju klubovi u županiji kao i van nje. Veteranska ekipa je ove godine dogurala do četvrtfinala veteranske lige Međimurske županije. U svrhu obilježavanja 40-te godišnjice kluba ove godine po prvi puta održano je orvoreno prvenstvo kluba u parovima, turnir za koji se članovi Teniskog kluba nadaju da će postati tradicija. 

Gradonačelnik Dražen Srpak u utorak, 1. listopada 2019. godine povodom 40 godina postojanja održao je prijam Teniskog kluba Mursko Središće. Na prijmu su bili predsjednik Teniskog kluba Dario Mikulić, potpredsjednik Josip Šajnović i tajnik Dejan Hamer

– Vrijednost Udruge za naše društvo uistinu je velika. Radi se o ljudima koji daju sebe i svoje slobodno vrijeme, kako bi povećali kvalitetu života u svojoj zajednici. Iznimno mi je drago što  u aktivnosti Teniskog kluba uključujete djecu i mlade – istaknuo je gradonačelnik te u znak zahvale za trud koji ulažu im je poklonio teniski set.  

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije