SPREMNI ZA SNIJEG

GRAD MURSKO SREDIŠĆE Spremni za zimu: Kupljen novi traktor, zimska služba spremna

Predviđeno je da samo Mursko Središće čisti Murs ekom, dok su po naseljima sklopljeni ugovori s podizvođačima

Grad Mursko Središće s okolnim općinama prošle godine kupio je privatno komunalno poduzeće Murs ekom d.o.o. s ciljem da unaprijedi komunalne usluge za građanstvo. Tako je uveden odvoz bio otpada, kupljeno zemljište i izrađeni projekti sa građevinskom dozvolom za gradnju kompostane, preuzeto je upravljanje grobljima. Murs ekom održava javne i zelene površine.

Na jednom od prošlih kolegija, gradonačelnik Dražen Srpak je zadužio direktora Murs ekoma i voditelja Odsjeka za gospodarstvo, graditeljstvo, zaštitu okoliša, stambene i komunalne poslove da izvide mogućnost organiziranja zimske službe na području Grada Mursko Središće od strane Murs ekoma, a što je ovih dana i uspješno privedeno kraju. Provedena je javna nabava te kupljeni novi veliki traktor od 100 KS a koji će služiti uz već postojeće strojeve, kao što su manji traktor Belarus, Tomo Vinković i Rider za održavanje javnih i zelenih površina i zimsku službu.

Predviđeno je da samo Mursko Središće čisti Murs ekom, dok su po naseljima sklopljeni ugovori s podizvođačima te smo sigurni da će se osigurati pravovremena i dobra usluga. Cijena traktora sa opremom je bila 400 tisuća kuna.

Iz Murs ekoma su zadovoljni što su također dogovorili zapošljavanje vrlo iskusne i kvalificirane osobe za upravljanje strojem.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije