MURSKO SREDIŠĆE

FOTO Radovi u ulici Slatine: Gradi se novi vrtić, započela i rekonstrukcija prometnice

Vrijednost radova iznosi 2.726.654 kuna

Ulaganja grada Mursko Središće u sve oblike komunalne infrastrukture su kontinuirana što bitno doprinosi kvaliteti života u gradu. Ta ulaganja jedan su od osnovnih preduvjeta za ugodan života građana u gradu, za razvoj poduzetničkog i društvenog sustava. Na lokaciji Slatine gdje se ujedno gradi i novi dječji vrtić, uz isti se nalazi šest novih gradilišta, započela je rekonstrukcija prometnice.

Rekonstrukcija prometnice od ulice Marka Kovača do spoja (raskrižja) sa odvojkom ulice Slatine (do tvrtke Tid extra d.o.o.) obuhvaća izgradnju fekalnog i oborinskog sustava kanalizacije u sklopu projekta aglomeracije, produženje plinske mreže, izgradnja nove javne rasvjete, izmještanje i produženje postojeće nisko naponske mreže, uređenje parkirališta uz dječji vrtić, izgradnja prometnice i pješačko biciklističke staze.

Vrijednost radova iznosi 2.726.654,00 kn. Radove izgradnje fekalnog i oborinskog sustava kanalizacije, izgradnju prometnice i pješačko biciklističke staze izvoditi će tvrtka Tegra d.o.o. Izgradnja javne rasvjete izvoditi će tvrtka Elektro-mont d.o.o.

Nastavak navedenih radova prema novim gradilišta izvesti će se u 2020. godini, što je već ugovoreno. Projektna dokumentacija obuhvaća dio ulice od tvrtke Tid extra do tvrtke Sobočan interijeri i spoj sa ulicom Ruđera Boškovića, a radovi će se izvoditi prema financijskim mogućnostima grada.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije