GRAD MURSKO SREDIŠĆE

NA SKELI ‘FUSEK’ Gradonačelnik Srpak održao radni sastanak i družio se s članovima UDVDR Mursko Središće

Gradonačelnik se zahvalio članovima na njihovom aktivnom radu u udruzi te je istaknuo kako će Grad i dalje, u okviru svojih mogućnosti, kroz tekuće donacije financijski pomagati udruzi

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, Podružnica Mursko Središće jedna je od aktivnih udruga na području grada. Njezini članovi gotovo uvijek se odazovu i rado sudjeluju na mnogobrojnim manifestacijama koje organiziraju Grad Mursko Središće i Turistička zajednica grada Mursko Središće – Murska alka, Gradski kotlići, Božićni sajam…

Nagradivši njihov trud i zalaganje, krajem prošle godine, Grad Mursko Središće je članovima UDVRD-a dao na korištenje novouređenu, adekvatnu prostoriju koja se nalazi u zgradi stare pošte/apoteke.

U četvrtak, 22. kolovoza gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak održao je radni sastanak s brojim članovima Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rada, Podružnica Mursko Središće na temu poboljšanja položaja i djelovanja Udruge. Radnom sastanku prisustvovao je i predsjednik Gradskog vijeća Grada Mursko Središće Zvonko Vrtarić.

Gradonačelnik se zahvalio članovima na njihovom aktivnom radu u udruzi te je istaknuo kako će Grad i dalje, u okviru svojih mogućnosti, kroz tekuće donacije financijski pomagati udruzi. Po završetku radnog sastanka Grad Mursko Središće za sve je članove organizirao neformalno druženje uz skromnu zakusku na skeli “Fusek” uz rijeku Muru.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije