VRTIĆ U SLATINAMA

BETONIRANJE STROPNE DEKE Na novom vrtiću u Murskom Središću postavljen ‘cimer’

Postavili 'cimer' za završetak betoniranja zadnje faze stropne deke na novom vrtiću

Na blagdan svete Barbare prošle godine položen je kamen temeljac za izgradnju novog dječjeg vrtića u ulici Slatine u Murskom Središću za kojeg je Grad Mursko Središće dobio novčana sredstva u iznosu od 9,2 milijuna kuna od strane Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Nakon polaganja kamen temeljca započeli su radovi na izgradnji novog dječjeg vrtića koje izvodi tvrtka Tekeli projekt inženjering d.o.o. iz Murskog Središća. Također, početkom godine stigla je odluka o isplati predujma u iznosu od 3,7 milijuna kuna.

 Krajem svibnja 2019. godine završeni su svi grubi građevinski radovi na izgradnji novog dječjeg vrtića, a u utroak, 4. lipnja 2019. godine gradonačelnik Dražen Srpak i voditelj Odsjeka za gospodarstvo, graditeljstvo, zaštitu okolišta, stambene i komunalne poslove Josip Sršan, vlasnici i zaposlenici tvrtke Tekeli projekt inženjering d.o.o. i tvrtke Termo-inst d.o.o. koji su izvodili radove na izgradnji dječjeg vrtića sve do betoniranja zadnje faze stropne deke postavili su “cimer” povodom završetka istih.  

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije