Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
MURSKO SREDIŠĆE Gradonačelnik Dražen Srpak umirovljenicima podijelio uskrsnice
Grad Mursko Središće

USKRSNICE

MURSKO SREDIŠĆE Gradonačelnik Dražen Srpak umirovljenicima podijelio uskrsnice

Poklon bonovi mogu se iskoristiti u trgovini KTC d.d. u Murskom Središću, a Grad Mursko Središće je za iste izdvojio 32.000,00 kuna

Kroz mnogobrojne programme Grad Mursko Središće brine i pomaže svim dobnim skupinama s područja grada. Tako se pomaže i umirovljenicima, a napose onima s manjim mirovinama u obliku darivanja vrijednosnih bonova za Uskrs i Božić.

Gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak uručio je predsjedniku Podružnice umirovljenika Mursko Središće Stjepanu Smolaku i  tajniku Antunu Mezgi bonove povodom uskršnjih blagdana te su oni iste podijelili umirovljenicima s područja grada Mursko Središće.Pravo na uskrsnicu ostvarili su svi umirovljenici kojima je zbroj mirovina (prihoda) manji od 2.500,00 kuna i to na slijedeći način: mirovine (prihodi) do 1.500,00 kuna = bon u vrijednosti od 120,00 kuna, mirovine (prihodi) od 1.500,00 do 2.000,00 kuna = bon u vrijednosti od 100,00 kuna, mirovine (prihodi) od 2.000,00 do 2.500,00 kuna = bon u vrijednosti od 80,00 kuna.

Poklon bonovi mogu se iskoristiti u trgovini KTC d.d. u Murskom Središću, a Grad Mursko Središće je za iste izdvojio 32.000,00 kuna. Gradonačelnik Dražen Srpak zahvalio se članovima Podružnice umirovljenika Mursko Središće na uloženom trudu prilikom prikupljanja podataka za uskrsnice te na kvalitetnoj suradnji.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!