za filmoljupce

NA OTVORENJU HRVATSKI FILM Kino ‘Rudar’ Mursko Središće otvara vrata, prvi film ‘Koja je ovo država’

Cijene karata su 25 kuna za standardne filmove, 20 kuna za dječje filmove te 15 kuna za škole i vrtiće

Grad Mursko Središće obavještava javnost, sve nekadašnje i buduće gledatelje filmova u kino “Rudar” da će prva kino predstava biti 13. travnja 2019. godine (subota) u 20:00 sati, a film će biti domaći pod nazivom “Koja je ovo država”, a u nedjelju 14. travnja također u 20:00 sati film “Čuvaj me s leđa”.

Termin predstava je u mjesecima od travnja do 1. studenog u subotu i nedjelju u 20:00 sati. Cijene karata su 25 kuna za standardne filmove, 20 kuna za dječje filmove te 15 kuna za škole i vrtiće. Karte za kino predstave prodaju se na blagajni kina “Rudar” na dan predstave, dva sata prije početka kino predstave. Ulazak u dvoranu mogući je 20 minuta prije početka kino predstave.

CENTAR ZA KULTURU “RUDAR” – KINO “RUDAR”

13. travnja 2019. (subota) – 20,00 sati – film “Koja je ovo država”
ŽANR: komedija, TRAJANJE: 118 minuta, REDATELJ: Vinko Brešan
Kratki opis: Uz novu komediju apsurda Vinka Brešana zaboravit ćete sve što znate o Hrvatskoj jer stvarnost je puno gora i smješnija. Nemojte ni sanjati što će se dogoditi kad se u filmu pojave ministar, predsjednik, upravitelj zatvora, državni odvjetnik, general i mnogi drugi.

14. travnja 2019. (nedjelja)  – 20:00 sati – film “Čuvaj me s leđa” 
ŽANR: akcija, komedija, TRAJANJE: 118 minuta, REDATELJ: Patrick Hughes 
Kratki opis: Jackson je najtraženiji plaćeni ubojica na svijetu, a vrhunski agent (Reynolds) ima zadatak štititi ga. Ništa naravno ne krene po planu. Jackson je naime njegov zakleti neprijatelj. Njih dvojica godinama su se gledali preko nišana, a sada moraju biti nerazdvojni. Kad se spoje, započinje nevjerojatna jurnjava automobilima, bizarne brodske eskapade i susret s nemilosrdnim krvožednim istočnoeuropskim diktatorom (Oldman).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije