Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
STRUČNI KOLEGIJ Vatrogasci oslobođeni plaćanja komunalne naknade, HGSS-u 50 lipa po stanovniku
PR fotografija

MURSKO SREDIŠĆE

STRUČNI KOLEGIJ Vatrogasci oslobođeni plaćanja komunalne naknade, HGSS-u 50 lipa po stanovniku

NK 'Torpedo' Križovec dobit će isplatu kapitalne donacije u iznosu od 20.000,00 kuna za promjenu stolarije na klupskim prostorijama

Na 53. sjednici stručnog Kolegija gradonačelnika Dražena Srpaka donijeto je nekolikoi odluka. Odlučeno je da se od plaćanja komunalne naknadeoslobađaju slijedeći vatrogasci iz Murskog Središća: Balaž Justin, Bogdan Rajko, David Marko, Dobranić Ivan, Hoblaj Branko, Kraljić Danijel, Kraljić Petar, Majhen Dejan, Matoša Renato, Novak Kristijan, Novak Nikolaj, Palnec Miljenko, Radek Saša, Radiković Rajko, Sabo Nikola, Slamek Renato, Smolković Tanja, Tarandek Aleksandar, Vrbanić Patrik, Vršić Mihael, Zelić Željko i Žganec Marko.

Konjičkom klubu Varaždin odobrava se pokroviteljstvo 5. Kola Croatia Cupa 2019. – konjički turnir u preponkom jahanju u  i iznos od 1.500,00 kuna. Odobrava se pokroviteljstvo za braću Nikolu i Kristiana Topličanec iz Karate kluba Globus Čakovec u iznosu od 500,00 kuna za sudjelovanje na natjecanju WKF Youth League u Limassol-u u Cipru.

Hrvatskoj gorskoj službi spašavanja Čakovec isplatit će se novčana sredstva u iznosu od 0,50 lipa po stanovniku na području grada Mursko Središće temeljem potpisanog Sporazuma.

NK “Torpedo” Križovec dobit će isplatu kapitalne donacije u iznosu od 20.000,00 kuna za promjenu stolarije na klupskim prostorijama. Udruga sportske rekreacije “Sport za sve” “Mladosti” Vukosavljevica – odobrava se pokroviteljstvo za 3. Županijski festival sportske rekreacije “Sport za sve” te 15. Hrvatskog festivala žena u iznosu od 1.000,00 kuna. Za jedno dijete je odobreno osufinanciranje edukacijsko rehabilitacijske terapije u Međimurskoj udruzi za ranu intervenciju – MURID. 

Pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Miljenko Štefanić dobio je zadatak za raspisivanje javnog poziva za korištenje javne površine ispod i oko sjenice na šetnici uz rijeku Muru za ugostiteljske usluge. 

 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!