Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
GRAD MURSKO SREDIŠĆE Međimurske vode započinju postupak za priključenje na javni sustav odvodnje
Međimurske vode

AGLOMERACIJA MURSKO SREDIŠĆE

GRAD MURSKO SREDIŠĆE Međimurske vode započinju postupak za priključenje na javni sustav odvodnje

Predstavnici Međimurskih voda će obilaskom domaćinstava prikupljati potrebne podatke i vršiti izradu skice budućeg priključka za objekte

Međimurske vode d.o.o. Čakovec kao nositelj investicije Aglomeracija Mursko Središće i kao isporučitelj vodnih usluga za područje Grada Mursko Središće, započet će postupak za priključenje objekata na javni sustav odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda u Gradu Mursko Središće, u skladu s odlukom o priključenju na komunalne vodne građevine na području Grada Mursko Središće.

Predstavnici Međimurskih voda d.o.o. će obilaskom svakog domaćinstva i uz suradnju građana prikupljati potrebne podatke i vršiti izradu skice budućeg priključka za objekte, a za potrebe sklapanja ugovora o priključenju na sustav javne odvodnje i korištenju usluga javne odvodnje i pročišćavanja.

Obilasci po domaćinstvima započinju u Peklenici od 11. ožujka, u Hlapičini od 25. ožujka, u Sitnicama od 8. travnja te u Murskom Središću od 15. travnja. Kada s predstavnikom Međimurskih voda dogovorite položaj budućeg priključka na javni sustav odvodnje i dostavite potrebne podatke (kopiju katastarskog plana i kopiju građevinske dozvole (ili izvatka iz gruntovnice) za nekretninu, a za određene korisnike gdje postoje usklađeni podaci iz katastra i gruntovnice, Međimurske vode d.o.o. su već pribavile potrebnu dokumentaciju) iz Međimurskih voda pozivaju na sklapanje ugovora o priključenju na javnu odvodnju.

Sklapanje ugovora održat će se prema sljedećem rasporedu:

Peklenica - 19. travnja od 11 do 17 sati - Društveni dom Peklenica, Trg Pekleničkih rudara 3
Hlapičina - 10. svibnja od 11 do 17 sati - Društveni dom Hlapičina, Hlapičina 39
Sitnice - 24. svibnja od 9 do 11:30 sati - prostorije VMO Sitnice i Udruge mladih Roma, Sitnice 33, Mursko Središće
Mursko Središće - 24. svibnja od 12 do 17 sati - Turističko-informativni centar (sala za sastanke), Trg braće Radića, Mursko Središće

- Za sklapanje ugovora potrebna je osobna iskaznica i OIB vlasnika nekretnine odnosno budućeg korisnika javne kanalizacije - kažu iz Međimurskih voda.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!