Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
HUMANITARNA AKCIJA Dođite na predstavu u Mursko Središće i pomozite djeci sa srčanim bolestima
TZ Općine Nedelišće

VELIKO SRCE MALOM SRCU

HUMANITARNA AKCIJA Dođite na predstavu u Mursko Središće i pomozite djeci sa srčanim bolestima

Udruga 'Veliko srce malom srcu' i Grad Mursko Središće pozivaju na predstavu 'Zabranjeno voće'. Dobrovoljnim prilogom pomažete djeci sa srčanim bolestima

Udruga 'Veliko srce malom srcu' je humanitarna udruga kojoj je cilj razvijanje svijesti o potrebi ranog utvrđivanja srčanih grešaka, potpora njihovom pravodobnom i pravilnom liječenju, prikupljanje sredstava za neophodne uređaje, pomagala i lijekove te pružanje psihološke pomoći roditeljima djece sa srčanim bolestima i greškama. 

Povodom 'Festivala srca' koji se obilježava u mjesecu veljači, od 7. do 14. veljače diljem cijele Hrvatske, u Centru za kulturu 'Rudar' Mursko Središće u organizaciji Udruge 'Veliko srce malom srcu' i Grada Mursko Središće u petak, 22. veljače održat će se predstava koju daruje Kulturno umjetnička udruga 'Seljačka sloga' iz Nedelišća  pod nazivom 'Zabranjeno voće' s početkom u 19 sati.

- Pozivamo građane da prisustvuju navedenom događaju te da svojim dobrovoljnim prilogom za Udrugu 'Veliko srce malom srcu' pomognu djeci sa srčanim greškama i ostalim srčanim bolestima - kažu iz Grada Mursko Središće.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!