MURSKO SREDIŠĆE

NABAVITE ULAZNICE Kerekesh Teatar ponovo u Murskom Središću, ovaj put s predstavom ‘Bogi Ivač znova’

Kerekesh Teatar ponovo će nasmijati posjetitelje CZK-a Rudar, a predstava će se održati u dva termina

U Centru za kulturu ‘Rudar’ u Murskom Središću u četvrtak, 14. veljače Kerekesh teatar izvesti će svoju predstavu ‘Bogi Ivač znova’ u dva termina – 18 i 20 sati.

Organizator, Grad Mursko Središće obavještava da će se ulaznice prodavati na blagajni Centra za kulturu ‘Rudar’ i to u petak, 1. veljače od 15 do 17 sati, subotu, 2. veljače od 10 do 12 sati, petak, 8. veljače od 15 do 17 sati te subotu, 9. veljače od 10 do 12 sati. Cijena ulaznice je 40 kuna.

Igraju Jan Kerekeš, Sunčana Zelenika Konjević, Ljubomir Kerekeš, Marija Krpan Igor Baksa, a redatelj je Ljubomir Kerekeš. 

On je okupio je glumačku ekipu koja će obnoviti kajkavsku erotsku komediju Bogi Ivač i opravdati dodatak Znova u sklopu kojeg se nalazi niz novih, aktualnih i duhovitih situacija. Predstava je svakako za odrasle jer obiluje lascivnim scenama. Jan Kerekeš utjelovljuje novog Bogog Ivača, Sunčana Zelenika Konjević Miciku, Ljubomir Kerekeš i Marija Krpan glume roditelje Bogog Ivača, a Fičfirič je Igor Baksa.

Redateljsku palicu čvrsto drži Ljubomir Kerekeš. Glumica Sunčana Zelenika Konjević na VII. Gumbekovim danima dobila je nagradu za najbolju žensku ulogu Micike.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije