Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
MURSKO SREDIŠĆE Kolegij predlaže da se mlade obitelji oslobode plaćanja komunalnog doprinosa
Grad Mursko Središće

STRUČNI KOLEGIJ

MURSKO SREDIŠĆE Kolegij predlaže da se mlade obitelji oslobode plaćanja komunalnog doprinosa

Na sjednici je prihvaćena ponuda tvrtke Instal promet Kanižaj za izradu glavnog projekta zida urni i uređenje pripadajućih pješačkih staza i parkirnih površina na groblju

U cilju lakšeg i povoljnijeg stjecanja građenja prve nekretnine, Kolegij gradonačelnika Grada Mursko Središće a vezano uz Odluku o komunalnom doprinosu, predlaže da se mlade obitelji do 40 godina starosti, koje stječu svoju prvu nekretninu, u potpunosti oslobode plaćanje komunalnog doprinosa.

Kolegij gradonačelnika Gradskom vijeću predložio je izmjene Prijedloga Odluke o komunalnom doprinosu: da se gospodarske građevine poljoprivrednih djelatnosti – farme za uzgoj životinja, silaža stočne hrane i slično, za II zonu smanji s 15,00 kn/m3 na 1,00 kn/m3, za III zonu s 10,00 kn/m3 na 1,00 kn/m3 i za IV zonu s 5,00 kn/m3 na 1,00 kn/m3.

Na sjednici je prihvaćena ponuda tvrtke Instal promet Kanižaj d.o.o. za izradu glavnog projekta zida urni i uređenje pripadajućih pješačkih staza i parkirnih površina na groblju u Murskom Središću u iznosu od 19.875,00 kuna.

Zadužuje se voditelj Odsjeka za gospodarstvo, graditeljstvo, zaštitu okoliša, stambene i komunalne poslove Josip Sršan da pribavi tri cjenika za poslove ispitivanja sredstava rada i radne okoline, mjerenja emisija štetnih tvari u zraku iz stacioniranih izvora, ispitivanja elektro i gromobranskih instalacija, servisiranje vatrogasnih aparata i opreme, ispitivanje stabilnih sustava za dojavu i gašenje požara. 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!