MURSKO SREDIŠĆE

VELIKI INTERES Kerekesh Teatar će predstavu ‘Očeš nečeš, doktor’ održati u još jednom terminu

Ulaznice za prvi termin su rasprodane pa će se ona održati u još jednom terminu. Evo kad i gdje možete nabaviti ulaznice

Iz Grada Mursko Središće stiže obavijest da su ulaznice za predstavu Kerekesh teatra “Očeš nečeš, doktor” koja će se održati 26. siječnja 2019. godine u 18 sati u Centru za kulturu “Rudar” rasprodane.

Također, zbog iznimne zainteresiranosti građana, Grad Mursko Središće obavještava da će se ista predstava održati u još jednom terminu istog dana odnosno 26. siječnja u 20 sati.

Ulaznice za drugi termin predstave će se moći kupiti u Gradskoj upravi Grada Mursko Središće u uredovne dane i to od četvrtka, 10. siječnja – ponedjeljkom od 8 do 16 sati, utorkom od 8 do 14 sati, četvrtkom od 8 do 14 sati te na blagajni Centra za kulturu “Rudar” u subotu, 12. siječnja od 10 do 12 sati. Cijena ulaznice je 40 kuna.

Igraju Jan Kerekeš, Hana Hegedušić, Ana Begić, Ljubomir Kerekeš, Draško Zidar, Adam Končić, Mirela Videk i Zoran Pribičević, a redatelj je Ljubomir Kerekeš.

Ova komedija Kerekesh Teatra odmaknula se od svakodnevnih problema malog čovjeka te progovorila o svakodnevnim problemima – Indijanaca. 

Nakon uobičajene svađe mladog bračnog para, vrckava žena preda svog muža Indijancima koji su u potrazi za doktorom. Kćer poglavice Indijanaca je naglo postala nijema i poglavica je zahvalan što mu u pomoć dolazi doktor. Nažalost, taj doktor, jedino što zna je – cijepati drva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije