Centar za kulturu 'Rudar'

Kerekesh teatar će u Murskom Središću izvesti predstavu ‘Očeš nečeš, doktor’

Kerekesh teatar izvest će svoju predstavu pod nazivom "Očeš nečeš, doktor" u Centru za kulturu "Rudar" s početkom u 18 sati

U Centru za kulturu “Rudar” u Murskom Središću, u subotu 26. siječnja, Kerekesh teatar izvest će svoju predstavu pod nazivom “Očeš nečeš, doktor”. Predstava će započeti u 18 sati.

Organizator Grad Mursko Središće obavještava da će se ulaznice prodavati u Gradskoj upravi Grada Mursko Središće u uredovne dane i to od ponedjeljka 7. siječnja.

Ponedjeljkom ulaznice možete nabaviti od 8 do 16 sati, utorkom od 8 do 14 sati, četvrtkom od 8 do 14 sati te na blagajni Centra za kulturu “Rudar” dok će se prodavati u subotu 12.  siječnja od 10 do 12 sati. 

Cijena ulaznice je 40 kuna. U slučaju da se ulaznice za navedenu predstavu rasprodaju u kratkom roku, ista će se održati još jednom i to dva sata poslije, odnosno u 20 sati o čemu ćemo vas naknadno i na vrijeme obavijestiti. 

Komedija Kerekesh Teatra “Očeš nečeš, doktor” odmaknula se od svakodnevnih problema malog čovjeka te progovorila o svakodnevnim problemima – Indijanaca. Nakon uobičajene svađe mladog bračnog para, vrckava žena preda svog muža Indijancima koji su u potrazi za doktorom. Kćer poglavice Indijanaca je naglo postala nijema i poglavica je zahvalan što mu u pomoć dolazi doktor. Nažalost, taj doktor, jedino što zna je – cijepati drva.

Igraju: Jan Kerekeš, Hana Hegedušić, Ana Begić, Ljubomir Kerekeš, Draško Zidar, Adam Končić, Mirela Videk, Zoran Pribičević

Redatelj: Ljubomir Kerekeš

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije