Advent u gradu rudara

TRADICIJA SE NASTAVLJA Božićni sajam u nedjelju na gradskoj tržnici u Murskom Središću

Sudjelovat će brojni izlagači, tu je i neizbježan posjet Djeda Mraza, a moći ćete uživati i u ukusnim kolačima, čaju i kuhanom vinu te mesnim delicijama

U sklopu Adventa u gradu rudara, u organizaciji Grada Mursko Središće i Turističke zajednice grada Mursko Središće, u nedjelju, 23. prosinca na Gradskoj tržnici u Murskom Središću održat će se već tradicionalni Božićni sajam s početkom u 15 sati.

Na Božićnom sajmu sudjelovat će razni izlagači sa svojim božićnim asortimanom te će nastupati djeca iz dječjeg vrtića “Maslačak”, dječjeg vrtića “Pahuljica”, članice Udruge mažoretkinja, Bundaši, a tu je i neizbježan posjet Djeda Mraza. Građani će također moći uživati u ukusnim kolačima, čaju i kuhanom vinu te mesnim delicijama koje će pripremiti vrijedne gradske udruge.

– Pozivamo sve građane da posjete ovogodišnji Božićni sajam u Murskom Središću u nedjelju u 15 sati – poručuju iz Grada Mursko Središće.

Nakon Božićnog sajma, odnosno u 17:30 sati u Centru za kulturu “Rudar” održati će se besplatna predstava “Potraga za Djeda Mrazom” koju će za djecu i mališane te njihove roditelje, bake, djedove i prijatelje izvesti Dječje gradsko kazalište Čakovec čiji je redatelj Dejan Buvač.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije