Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
MURSKO SREDIŠĆE Gradonačelnik Srpak djeci u vrtićima i školi podijelio slikovnice i knjige
Grad Mursko Središće

KNJIGA JE UVIJEK DOBAR POKLON

MURSKO SREDIŠĆE Gradonačelnik Srpak djeci u vrtićima i školi podijelio slikovnice i knjige

Povodom božićno novogodišnjih blagdana Grad Mursko Središće je, za djecu koja polaze vrtiće i škole na području grada Mursko Središće, osigurao besplatne slikovnice i edukativne knjige.

Grad Mursko Središće u proračunu izdvaja značajna sredstva za djecu i mlade s područja grada Mursko Središće te se tako sufinanciraju dječji vrtići, sufinanciraju se izleti i maturalna putovanja, besplatne članarine u Gradskoj knjižnici i čitaonici, sufinanciranje školske kuhinje za drugo, treće i svako slijedeće dijete u obitelji, sufinanciranje besplatnih udžbenika, kupnja bilježnica i niz drugih programa.Zbog niza aktivnosti s djecom i mladima na području grada Mursko Središće u studenom je Gradu Mursko Središće dodijeljen počasni naziv “Grad Mursko Središće – prijatelj djece”. 

Gradonačelnik Dražen Srpak je u srijedu, 19. prosinca 2018. godine podijelio knjige i slikovnice, odabrane prema dobi djece, u Osnovnoj školi Mursko Središće, Dječjem vrtiću „Maslačak“ i Dječjem vrtiću „Pahuljica“. Da je knjiga uvijek dobar poklon, dokaz su oduševljenje i osmijesi mališana i djece.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!