Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
Zajednica žena HDZ-a i gradonačelnik Srpak obradovali štićenike Doma za starije i nemoćne Japa
Martina Šoltić

MURSKO SREDIŠĆE

Zajednica žena HDZ-a i gradonačelnik Srpak obradovali štićenike Doma za starije i nemoćne Japa

Njihov posjet bio im je dodatan razlog za veselje jer su jedan već imali, a to je bila proslava devedesetog rođendana jedne od štićenica Doma - Kristine Nemec

Zajednica žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ zajedno s gradonačelnikom Draženom Srpakom u utorak, 11. prosinca posjetila je novotvoreni Dom za starije i nemoćne Japa u Murskome Središću.

Štićenicima Doma donijeli su jabuke koje je donirao OPG Kovačić iz Hlapičine te ostale delikatese koje je Grad zajedno sa ženama financirao. Njihov posjet bio im je dodatan razlog za veselje jer su jedan već imali, a to je bila proslava devedesetog rođendana jedne od štićenica Doma - Kristine Nemec.Iako su se i sami uvjerili suvremenosti, opremljenosti i gostoljubivosti medicinskih sestara i ostalih djelatnika, štićenici su pohvalili osoblje te naglasili koliko im je lijepo i koliko su zadovoljni  tretmanom koji dobivaju.

Za sve to zaslužan je ravnatelj ustanove Matej Valkaj koji je uspio okupiti brižne ljude koji će voditi Dom i brinuti za 55 veselih nečijih roditelja, nečijih baka i djedova.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!