Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
Stručni kolegij: Radioklubu 'Međimurje' donacija za opremu, NK Plavi za PVC prozore i vrata
Grad Mursko Središće

MURSKO SREDIŠĆE

Stručni kolegij: Radioklubu 'Međimurje' donacija za opremu, NK Plavi za PVC prozore i vrata

Pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Miljenko Štefanić i voditelj Odsjeka za gospodarstvo, graditeljstvo, zaštitu okoliša, stambene i komunalne poslove Josip Sršan dobili su zaduženja za dostavu Zahtjeva za izgradnju ili rekonstrukciju plinske mreže na području grada Mursko Središće

Gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak na 47. sjednici Stručnog kolegija donio je Odluku o popisu i osnivanju Povjerenstva za popis imovine i obveza. Za predsjednika Povjerenstva imenuje se zamjenik gradonačelnika Miljenko Cmrečak, a za članove predsjednici mjesnih odbora.

Na sjednici je Radioklubu “Međimurje” odobrena donacija u iznosu od 7.000,00 kuna za nabavu opreme i to temeljem ugovora o dodjeli financijskih sredstava.Donijeta je i odluka se NK Plavi Peklenica isplati kapitalna donacija u iznosu od 10.900,00 kuna za izradu PVC prozora i vrata na novim klupskim prostorijama.

Pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Miljenko Štefanić i voditelj Odsjeka za gospodarstvo, graditeljstvo, zaštitu okoliša, stambene i komunalne poslove Josip Sršan dobili su zaduženja za dostavu Zahtjeva za izgradnju ili rekonstrukciju plinske mreže na području grada Mursko Središće.

Josip Sršan zadužen je i za provedbu postupka jednostavne nabave – prikupljanje ponuda za uslugu koordinatora II u sklopu projekta izgradnje nove zgrade dječjeg vrtića u Ulici Slatine u Murskom Središću. 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!