Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
FOTO Andrea i Goran Šafarić u Murskom Središću održali prvi samostalni koncert
Grad Mursko Središće

OBITELJSKA PRIČA

FOTO Andrea i Goran Šafarić u Murskom Središću održali prvi samostalni koncert

Pridružila su im se i njihova djeca, kćer Laura koja svira violinu i sin Ervin koji svira gitaru, dok je najmlađi sin Bruno bio podrška u publici

Povodom obilježavanja blagdana svete Barbare u utorak, 4. prosinca u župnoj crkvi svetog Ladislava i Marije Kraljice održana je sveta misa koju je predvodio vlč. Tomislav Antekolović. Svetoj misi prisustvovali su gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak, zamjenik gradonačelnika Miljenko Cmrečak, predsjednik Gradskog vijeća Zvonko Vrtarić, rudari, predstavnici udruga te mnogobrojni građani.

Pri završetku svete mise učenici četvrtog razreda Osnovne škole Mursko Središće – „mali kajkavci“ izveli su prigodan program te su tako prisutne upoznali s običajima povodom blagdana svete Barbare i s rudarskim riječima, a sve to naučila ih je i pripremila učiteljica Mirjana Mošmondor dok su članice Društva žena Mursko Središće položile cvijeće kod kipa svete Barbare.

U popodnevnim satima ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat, gradonačelnik Dražen Srpak i župan Matija Posavec uz prisustvo brojnih gostiju i uzvanika položili su kamene temeljce za izgradnju novog dječjeg vrtića u ulici Slatine i izgradnju hale tvrtke Cartex te su obišli investiciju izgradnje hale 4 tvrtke Sobočan interijeri.

Andrea i Goran Šafarić u Murskom Središću održali prvi samostalni koncert Fotogalerija

Za završetak dana obilježavanja blagdana svete Barbare u Centru za kulturu „Rudar“ Mursko Središće s početkom u 19 sati Andrea i Goran Šafarić održali su svoj prvi samostalni koncert pod nazivom „Pjesmom kroz život“. Simpatični bračni par Šafarić predstavio se je brojnim poznatim domaćim i stranim hitovima, ali i njihovom prvom autorskom pjesmom „Saki bira para sam“.

Andrei i Goranu Šafarić na bini su se pridružili i njihova djeca, kćer Laura koja svira violinu i sin Ervin koji svira gitaru, dok im je najmlađi sin Bruno bio podrška u publici. Publika ih je nakon svake pjesme nagradila glasnim pljeskom te tako iskazala svoje oduševljenje. Gradonačelnik Dražen Srpak srdačno im se zahvalio što su i u najsjevernijem gradu ispričali svoju obiteljsku priču te pokazali iskrenu ljubav prema glazbi.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!