Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
MURSKO SREDIŠĆE Zatvaraju se parkirna mjesta zbog dolaska velikog broja gostiju
Grad Mursko Središće

ZBOG 20. Večeri pučke poezije

MURSKO SREDIŠĆE Zatvaraju se parkirna mjesta zbog dolaska velikog broja gostiju

Grad je osigurao parkirna mjesta za goste, a građane obaviještavaju da taj dan komunalni redar neće naplaćivati kazne za nepropisno parkiranje

Obavještavaju se građani grada Mursko Središće i okolnih naselja da će u subotu, 17. studenoga na području grada Mursko Središće biti zatvorena parkirna mjesta na lokacijama: Gradska uprava Grada Mursko Središće, parkiralište kod šetnice uz rijeku Muru i autobusni kolodvor zbog održavanja 20. Večeri pučke poezije u organizaciji Kluba liječenih alkoholičara „Povratak“ i suorganizaciji Grada Mursko Središće u Centru za kulturu „Rudar“ Mursko Središće s početkom u 10 sati. 

Zbog velikog broja prijavljenih iz cijele Hrvatske koji dolaze na cjelodnevno događanje Grad je osigurao parkirna mjesta za osobne automobile i autobuse. Od strane Grada bit će komunalni redari koji će preusmjeravati promet kako ne bi došlo do kolona i zaustavljanja na prometnicama. Mole se svi građani s područja Murskoga Središća i okolnih naselja da uvaže ovu obavijest.

Također se svi obavještavaju kako toga dana u Gradu Mursko Središće komunalni redar neće naplaćivati kazne za nepropisno parkiranje te da se građani mogu parkirati na adekvatna mjesta za parkiranje osobnih vozila.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!