Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
U Murskom Središću obilježavanje Dana sjećanja na žrtvu Vukovara
Ilustracija/Hrvoje Jelavic/PIXSELL

MURSKO SREDIŠĆE

U Murskom Središću obilježavanje Dana sjećanja na žrtvu Vukovara

Kolona sjećanja, paljenej svijeća i predstava Veselih Međimuraca

Grad Mursko Središće i Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske, ogranak Mursko Središće vas pozivaju na obilježavanje Dana Sjećanja na žrtvu Vukovara, dana 17. studenog 2018. godine (subota) u 18,00 sati.

Obilježavanje će započeti svetom misom u crkvi Marije Kraljice i sv. Ladislava, a po završetku svete mise formirati će se kolona i od crkve prema autobusnoj stanici na Trgu braće Radića položit će se svijeće. 

Veseli Međimurci gostuju u CZK Rudar

U nedjelju, 18. studenog 2018. u Centru za kulturu Rudar s početkom u 19:30 sati  gostuje Dramska sekcija KUU „Veseli Međimurci“s predstavom "Za domovinu"
Ova priča temeljena je na istinitom događaju i stvarnom životu. Pratimo život jednog hrvatskog ratnog vojnog invalida iz Domovinskog rata, koji se nalazi u životnom košmaru današnjice, te zajedno sa svojim prijateljima i najmilijima želi dokazati da je samo ljudskost i čovjekoljublje na prvom mjestu.

Priča nakon koje ćemo se istinski zapitati je li ljubav jača od svega i može li ljubav pobijediti stvarnost, istinu i bol.  

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!