Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
Kolegij gradonačelnika o deratizaciji, psima, dotacijama i studentskim kreditima
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

GRAD MURSKO SREDIŠĆE

Kolegij gradonačelnika o deratizaciji, psima, dotacijama i studentskim kreditima

Nogometnom klubu Mura Hlapičina odobrena je isplata kapitalne donacije u iznosu od 20.000,00 kuna za nabavu sportske opreme te nabavu klupa

Na 45. sjednici Stručnog kolegija gradonačelnika Murskog Središća Dražena Srpaka Odsjeku za gospodarstvo, graditeljstvo, zaštitu okoliša, stambene i komunalne poslove i Odsjeku za financiranje, proračun, društvene djelatnosti i socijalnu skrb naloženo je  da s Bioinstitutom dogovore postupak deratizacije na cijelom području grada Mursko Središće osim na području na kojem je već ista izvedena.

Zamjenik gradonačelnika Miljenko Cmrečak dobio je zadatak da dogovori modalitete zbrinjavanja opasnih pasa u naselju Sitnice.Minersima je odobrena isplata kapitalne donacije u iznosu od 8.000,00 kuna prema ugovoru o dodijeli financijskih sredstava sklopljenim s Gradom Mursko Središće. Zavičajno društvo Međimurje dobilo je 2.500,00 kuna za izradu monografije, a NK Hajduk Štrukovec 8.000,00 kuna prema ugovoru o dodijeli financijskih sredstava sklopljenim s Gradom Mursko Središće.

Nogometnom klubu Mura Hlapičina odobrena je isplata kapitalne donacije u iznosu od 20.000,00 kuna za nabavu sportske opreme te nabavu klupa. Gradonačelnik je primio na znanje prijedlog Odluke o dodjeli studentskih kredita predložen od strane Povjerenstva za dodjelu studentskih kredita, i donosi Odluku o dodjeli studentskih kredita kojom se krediti dodjeljuju petorici (5) studenata s područja grada Mursko Središće, a s istima će se sklopiti odgovarajući ugovor o studentskom kreditu.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!