MURSKO SREDIŠĆE

Članovi KUD-a Žiškovec oduševili cjelovečernjim programom u Centru za kulturu ‘Rudar’

Grad Mursko Središće osmislio je i pripremio program u Centru za kulturu "Rudar” koji će se održavati tijekom mjeseca studenog i prosinca, uključujući i Advent u Gradu rudara

Članovi Kulturno umjetničkog društva ‘Žiškovec’ koje aktivno djeluje već 20 godina na području županije i Lijepe naše, u nedjelju, 4. studenog 2018. godine, održali su cjelovečernji program u Centru za kulturu “Rudar” Mursko Središće.

Građani najsjevernijeg hrvatskog grada i okolnih općina uživali su u nastupu dječje folklorne sekcije, folklorne sekcije, tamburaškog sastava, dramsko recitatorske sekcije i mješovite vokalne sekcije KUD-a “Žiškovec”. U programu je uživao i gradonačelnik Dražen Srpak koji im se ujedno i zahvalio na odličnom nastupu  u Murskom Središću.

Nakon programa Grad Mursko Središće organizirao je malo druženje uz jelo i piće za sve članove KUD-a “Žiškovec”. Grad Mursko Središće osmislio je i pripremio program u Centru za kulturu “Rudar” koji će se održavati tijekom mjeseca studenog i prosinca, uključujući i Advent u Gradu rudara.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije