Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
Gotovo 75 tisuća kuna za Ulicu Marof u Štrukovcu
Grad Mursko Središće

počeli radovi

Gotovo 75 tisuća kuna za Ulicu Marof u Štrukovcu

Kad su radovi krenuli ispostavilo se da ispod starog asfalta gotovo uopće nema tampona, a Grad će financirati i dodatne radove

Grad Mursko Središće ravnomjerno ulaže u sva naselja te se ulaganja u naselja dogovaraju za mjesnim odborima. Ulaže se u sve društvene domove, u rješavanje oborinske odvodnje, dječja igrališta i sve ostale svakodnevne potrebe građana. U Štrukovcu se ove godine nastavila rekonstrukcija društvenog doma u iznosu od 100.000 kuna.

Značajna sredstva su se uložila u rješavanje oborinske odvodnje jer ona u prošlosti ili nije bila dobro riješena ili nije uopće bila riješena te je kod velikih kiša moglo doći do neželjenih događaja. Zbog konfiguracije terena Štrukovec nije mogao biti u obuhvatu aglomeracije Mursko Središće, ali će naravno i Štrukovec dobiti kanalizaciju u drugoj fazi nešto kasnije od ostatka grada te je zbog toga još uvijek svrsishodno ulagati u obnovu lokalnih prometnica.

Tako je ovih dana krenula realizacija Ulice Marof u Štrukovcu, a posao odrađuje domaća tvrtka Tegra d.o.o. Nažalost, kad su radovi krenuli ispostavilo se da ispod starog asfalta gotovo uopće nema tampona te to cijelu priču dosta poskupljuje.

Unatoč tome sa radovima se nije stalo, a Grad će financirati i dodatne radove u vidu postavljanja adekvatnog tampona. Iznos prvotno dogovorenih radova je bio 58.660,88 kuna, a sa dodatnim radovima nastalim zbog nedostatka tampona je 74.279,00 kuna.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!