U MURSKOM SREDIŠĆU NOGOMET I PRIRODA

Postavljeno veliko platno u najsjevernijem gradu na parkiralištu na šetnici uz rijeku Muru

Grad Mursko Središće omogućit će vjernim navijačima, gostima i građanima da u prikazivanju utakmice Hrvatska - Argentina uživaju uz obalu rijeke Mure

U subotu, 16. lipnja 2018. godine Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji protiv Nigerije gdje su Vatreni dobro odigrali i pobijedili rezultatom 2:0.

Navijačko ludilo je na vrhuncu te se tako i u najsjevernijem gradu vrše pripreme za gledanje utakmice vatrenih protiv Argentine koja će se, u četvrtak 21. lipnja 2018. godine s početkom u 20:00 sati, prikazivati na velikom platnu.

Grad Mursko Središće je za potrebe Centra za kulturu “Rudar” kupio platno veličine 6×4 metra koje će u svrhu gledanja utakmice biti postavljeno na parkiralištu uz šetnicu uz Muru. Platno na kojem će se prikazivati utakmica Hrvatska – Argentina jedno je od većih diljem Međimurja sa jako dobrim ozvučenjem.

Grad Mursko Središće omogućit će vjernim navijačima, gostima i građanima da u prikazivanju utakmice Hrvatska – Argentina uživaju uz obalu rijeke Mure. Sve koji žele u nogometu uživati na ovaj način očekuje odlična atmosfera, praćenje utakmice na svježem zraku i osvježavajuća pića za koja će se pobrinuti Pozoj tim iz Čakovca.

Grad Mursko Središće poziva sve navijače da u četvrtak 21. lipnja 2018. u 19:30 sati dođu u što većem broju na parkiralište na šetnici uz rijeku Muru i svojim navijenjem pomognu našim vatrenima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije