Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
Nastavljeni događaji povodom Dana grada M. Središće

MEĐIMURSKI KONJARI

Nastavljeni događaji povodom Dana grada M. Središće

Tamo su ih već čekali građani i mnoštvo djece koji su mogli pogladiti konje te se voziti u kočijama što je za njih bio pravi užitak

U subotu, 19. svibnja nastavljena je proslava Dana Grada Mursko Središće. Glavni prijepodnevni događaj svakako su bili konji i konjari koji su ponosno projahali ili se vozili kočijama kroz centar grada da bi se zaustavili ispred zgrade TIC-a.
Tamo su ih već čekali građani i mnoštvo djece koji su mogli pogladiti konje te se voziti u kočijama što je za njih bio pravi užitak.

U povorci su sudjelovali obitelj Malović iz Murskog Središća i njihovi prijatelji iz Udruge Međimurski konjari, dok su konje jahali supružnici Jadranka i Vlado Matić iz Držimurca.

Cijelo vrijeme s njima, a posebno s djecom družio se gradonačelnik Dražen Srpak koji nam je rekao: 'Drago mi je što su konjari i konji i ove godine uveličali Dane Grada te razveselili naše mališane. Poznato je da želimo postati Grad prijatelj djece, a ovo je još jedan plus na putu prema tome cilju.

Ovih dana dobili smo Motivacijsko pismo od Udruge Gradova prijatelja djece u kojem nas podržavaju i žele baš kao i mi da im se pridružimo već ove godine. Zahvaljujem Udruzi Međimurskih konjara kojoj smo kao takvoj dali 3.000 kuna iz fonda za gradske, ali i međimurske udruge.'

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!