PREDSTAVOM ‘Kaos prije premijere’ otvoreni Dani Grada Mursko Središće

Dani Grada u Murskom Središću započeli su 10. travnja 2018. godine (četvrtak) predstavom Malog kazališta Mursko Središće ‘MAKAMUS’ – ‘Kaos prije premijere’ u Centru za kulturu ‘Rudar’ Mursko Središće koja je krenula s prikazivanjem u 19 sati.

Pred oko 150 gostiju, roditelja i djece otvorena je svečanost Dani Grada. Prije samog početka predstave uslijedile su glazbene note koje su pripremili mali glazbenici sa svojim mentorima, a oni su zapravo bili i glumci u istoimenoj predstavi.

‘Kaos prije premijere’ je predstava u nastajanju koja ima mistični zaplet, vrhunac i rasplet radnje. Kada su već svi mislili kako predstava tek zapravo sada počinje, slijedio je zaokret i završetak kakvom se nitko od gledatelja nije nadao.

Glumačku postavu čine djeca od vrtićkog do srednjoškolskog uzrasta, dvanaest djevojčica i devet dječaka. Redatelj predstave MAKAMUS-a je Ivan Goričanec koji je svojim trudom i upornošću uz pomoć roditelja uspio skupiti djecu svih uzrasta te osnovati ‘Malo kazalište’ koje djeluje na području Grada.

Po završetku predstave gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak obratio se svima nazočnima te je zahvalio građanima i građankama na sve većem odazivu na gradske manifestacije te izrazio veliko zadovoljstvo što svi skupa postajemo jedna velika obitelj.

Ove godine na Danima Grada bila je to prva predstava koja se održala u CZK ‘Rudar’, a kroz desetodnevni program održati će se još četiri vrhunske predstave koje vrijedi pogledati i uživati u njihovim izvedbama. Program je vrlo raznolik te će se zasigurno naći za svakog ponešto.

Uz veliki pljesak i osmijeh na licima po završetku predstave uslijedilo je druženje u Multimedijskoj dvorani CZK ‘Rudar’ Mursko Središće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije