FOTO Dani Murskog Središća – mjesni odbori u Masterchefu

Lijepo subotnje prijepodne, 12. svibnja, privuklo je na gradsku šetnicu Murskog Središća silno mnoštvo koje je prisustvovalo gradskom Masterchefu, jednom od najzanačajnijih događaja u sklopu Dana Grada Mursko Središće.

Svi su oni htjeli isprobati secijalitete iz kotlića koje su ovdje pripremali mjesni odbori iz: Štrukovca, Sitnica, Hlapičine, Križovca i Peklenice, odnosno predstavnici njihovih kuharskih ekipa.

Manifestacija je bila i natjecateljskog karaktera pa se na kraju proglašeni pobjednici. Žiri u kojemu su bili: predsjednik Gradskog vijeća Zvonko Vrtarić, Slavko Bregović i predsjednica udruge mažoretkinja Mursko Središće Lara Podgorelec imao je ove godine vrlo tešku zadaću.

Sve ekipe skuhale su odlična jela, a prema njihovoj ocjeni prvo mjesto je Mjesnom odboru Peklenica u sastavu: Rudolf Mesarić, Ksenije Flac, Ivan Maltarić i Tomislav Trestenjak.

Oni su pripremi bograč pa toga i ne čudi što je njihov kotlić za tili čas ostao prazan. U zaključku možemo još kazati da je ova manifestacija protekla u veselom i vedrom ozračju, da su ekipe nudile vrhunske gemiše i kolače i da su se svi prisutni odlično proveli i zabavili na ovom lijepom subotnjem druženju nakon kojeg nije bilo potrebno kuhati ručak.

Djecu je rezveselio zabavni park koji je bio postavljeni na šetnici te vožnja turističkim vlakićem po najsjevernijem gradu.

Za kraj valja dodati kako se je u ispravnost odluka žirija htio uvjeriti i gradonačelnik Dražen Srpak koji nije mogao mimoići nijedan kotlić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije