HIT U M. SREDIŠĆU Provozajte se šetnicom na modernom skuteru

Mali, korisni i zabavni električni skuteri ovih su dana glavna tema žitelja najsjevernijeg hrvatskog grada – Murskog Središća.

Mnogobrojni znatiželjni prolaznici ovih dana zaustavljaju se na gradskoj šetnici kako bi saznali o čemu se tu radi, odakle je ta ‘stvar’ te gdje se može kupiti.

Povodom Dana grada koji se odvijaju od 10. do 20. svibnja, Grad Mursko Središće u suradnji s beach barom Trska i web portalom www.breakingpoint.bike, svim posjetiteljima omogućen je najam modernih, sklopivih električnih skutera koji predstavljaju budućnost koja je pred vratima i koja mijenja način kretanja urbanog čovjeka.

Iako se na prvi pogled čini kao da se radi o dječjem vozilu, vlasnici, Tomica i Matija Kraljić, uvjerili su nas u suprotno.

– Izuzetno su praktični za putovanja, razgledavanje grada ili jednostavno uštedu vremena i novca, te su se pokazali kao savršeno vozilo za urbane sredine. Jednostavnost korištenja je još nešto što izdvaja ovaj skuter iz mase drugih. Na njemu nema nepotrebnih dijelova, aplikacija i gadgeta, jednostavno sjedneš, dodaš gas i voziš.

Zbog snage motora od 200W, skuter nije potrebno registrirati što je još jedan veliki plus ovog simpatičnog vozila. Kada se sklopi, skuter zauzima manje mjesta od 3 vrećice nakon šopinga, rekao je Matija Kraljić.

Tomica i Matija krenuli su s prodajom ovih skutera prije godinu i pol, ali kažu da je ljudima u Hrvatskoj još uvijek ovo vozilo ezoterija, pogotovo Međimurcima koji teško prihvaćaju nove stvari.

Ovakvih skutera ima samo na nekoliko lokacija na na Jadranu te u Murskom Središću i Toplicama Sveti Martin u hotelu Golfer, kao i u nacionalnom gimnastičkom centru Aton u Nedelišću.

Međimurje se tako još jednom potvrdilo kao regija koja ne samo da prati i prihvaća već i postavlja trendove.

Turistički gledano veliki je uspjeh u malom Međimurju u ponudi imati nešto što nemaju npr. Madrid, Amsterdam, Pariz, Berlin i još puno velikih europskih gradova. Ali zato ima Mursko Središće pa vas pozivamo da za vrijeme trajanja Dana grada kao i kroz ljetne mjesece dođete do beach bara Trska i uvjerite se na svoje oči da se zabava i osjećaj sreće mogu čak i iznajmiti po cijeni od 1 kn/min ili na cijeli dan po cijeni od 150 kn.

– Ljude je teško nagovoriti da se odluče isprobati skuter, ali jednom kada to učine, osmijeh im ne silazi s lica, rekao je Matija dodavši kako Tomica voli reći da zapravo skuterom u paketu nude sreću i zabavu.

Treba napomenuti da, ako se radi o renti na cijeli dan, obavezno morate rezervirati samo i jedino preko emaila: matija@enthri.hr, nakon čega slijedi dogovor o mjestu preuzimanja i potpisivanju ugovora.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije