Vijesti / Grad Mursko Središće
Grad Mursko Središće
HIT U M. SREDIŠĆU Provozajte se šetnicom na modernom skuteru

HIT U M. SREDIŠĆU Provozajte se šetnicom na modernom skuteru

Mali, korisni i zabavni električni skuteri ovih su dana glavna tema žitelja najsjevernijeg hrvatskog grada - Murskog Središća.

Mnogobrojni znatiželjni prolaznici ovih dana zaustavljaju se na gradskoj šetnici kako bi saznali o čemu se tu radi, odakle je ta 'stvar' te gdje se može kupiti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Povodom Dana grada koji se odvijaju od 10. do 20. svibnja, Grad Mursko Središće u suradnji s beach barom Trska i web portalom www.breakingpoint.bike, svim posjetiteljima omogućen je najam modernih, sklopivih električnih skutera koji predstavljaju budućnost koja je pred vratima i koja mijenja način kretanja urbanog čovjeka.

Iako se na prvi pogled čini kao da se radi o dječjem vozilu, vlasnici, Tomica i Matija Kraljić, uvjerili su nas u suprotno.

- Izuzetno su praktični za putovanja, razgledavanje grada ili jednostavno uštedu vremena i novca, te su se pokazali kao savršeno vozilo za urbane sredine. Jednostavnost korištenja je još nešto što izdvaja ovaj skuter iz mase drugih. Na njemu nema nepotrebnih dijelova, aplikacija i gadgeta, jednostavno sjedneš, dodaš gas i voziš.

Zbog snage motora od 200W, skuter nije potrebno registrirati što je još jedan veliki plus ovog simpatičnog vozila. Kada se sklopi, skuter zauzima manje mjesta od 3 vrećice nakon šopinga, rekao je Matija Kraljić.

Tomica i Matija krenuli su s prodajom ovih skutera prije godinu i pol, ali kažu da je ljudima u Hrvatskoj još uvijek ovo vozilo ezoterija, pogotovo Međimurcima koji teško prihvaćaju nove stvari.

Ovakvih skutera ima samo na nekoliko lokacija na na Jadranu te u Murskom Središću i Toplicama Sveti Martin u hotelu Golfer, kao i u nacionalnom gimnastičkom centru Aton u Nedelišću.

Međimurje se tako još jednom potvrdilo kao regija koja ne samo da prati i prihvaća već i postavlja trendove. 

Turistički gledano veliki je uspjeh u malom Međimurju u ponudi imati nešto što nemaju npr. Madrid, Amsterdam, Pariz, Berlin i još puno velikih europskih gradova. Ali zato ima Mursko Središće pa vas pozivamo da za vrijeme trajanja Dana grada kao i kroz ljetne mjesece dođete do beach bara Trska i uvjerite se na svoje oči da se zabava i osjećaj sreće mogu čak i iznajmiti po cijeni od 1 kn/min ili na cijeli dan po cijeni od 150 kn.

- Ljude je teško nagovoriti da se odluče isprobati skuter, ali jednom kada to učine, osmijeh im ne silazi s lica, rekao je Matija dodavši kako Tomica voli reći da zapravo skuterom u paketu nude sreću i zabavu.

Treba napomenuti da, ako se radi o renti na cijeli dan, obavezno morate rezervirati samo i jedino preko emaila: matija@enthri.hr, nakon čega slijedi dogovor o mjestu preuzimanja i potpisivanju ugovora.

 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!