Vijesti / Grad Čakovec
Grad Čakovec
ADVENT U GRADU ZRINSKIH Rezervirajte svoje mjesto i izlažite na Adventu u Čakovcu
Stjepan Hranilović

BLIŽI SE ADVENTSKA BAJKA

ADVENT U GRADU ZRINSKIH Rezervirajte svoje mjesto i izlažite na Adventu u Čakovcu

TZ Grada Čakovca poziva izlagače na zakup štandova i prostora za prigodnu prodaju na ovogodišnjem Adventu u gradu Zrinskih

Ove će se godine manifestacija Advent u gradu Zrinskih održati u razdoblju od 30. studenog do 24. prosinca. Turistička zajednica grada Čakovca polako privodi kraju same pripreme, a onaj zadnji pečat manifestaciji daju upravo vrijedni izlagači rukotvorina, suvenira, domaće tradicionalne hrane...

Advent je doba kad vlada ljubav, kad se radujemo životu i slavimo ga, vrijeme iskrenih zagrljaja, toplog prijateljskog stiska ruke i svega onog zbog čega se čovjek naziva čovjekom. Doba je to kad se sjećamo djetinjstva, mirisa božićnih kolača i obiteljskih okupljanja. Ako tu sreću želite istinski proživjeti, "Advent u gradu Zrinskih" pravo je mjesto za vas. 

- Pozivamo vas da rezervirate svoje mjesto na manifestaciji te vas molimo da se što prije prijavite za sudjelovanje putem prijavnice koju možete preuzeti na www.visitcakovec.com, najkasnije do 17. studenog 2019. godine. Prijavnicu nam možete dostaviti putem pošte na adresu: Turistička zajednica grada Čakovca, Kralja Tomislava 1, 40 000 Čakovec, ili putem elektroničke pošte na izlagaci@cakovec.hr, a možete je i osobno donijeti u Turistički ured grada Čakovca - poručuju iz TZ Grada Čakovca.

Cijena najma štanda iznosi 500 kuna za razdoblje od 30. studenog do 24. prosinca, a izlaže se samo vikendima (petak-subota-nedjelja). Najam javne površine određuje se sukladno cjeniku TZ grada Čakovca, zasebno za svaku kategoriju djelatnosti.

- Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju! - dodaju iz TZ Grada Čakovca.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!