Vijesti / Grad Čakovec
Grad Čakovec
NE ZABORAVITE Od srijede se za sav promet zatvara čakovečki nadvožnjak u Kalničkoj ulici
Grad Čakovec

STRPLJIVO U PROMETU

NE ZABORAVITE Od srijede se za sav promet zatvara čakovečki nadvožnjak u Kalničkoj ulici

Nadvožnjak će biti u potpunosti zatvoren za promet, a iz Grada Čakovca apeliraju na sudionike u prometu da budu strpljivi jer se očekuje stvaranje povremenih većih gužvi

Kako smo objavili prije nekoliko dana, za sve sudionike prometa na području Grada Čakovca nadvožnjak u Kalničkoj ulici na kojem se zbog izvođenja radova promet u posljednjim mjesecima odvijao jednim trakom, od srijede, 25. rujna bit će u potpunosti zatvoren za sav promet.

Radovi 1. i 2. faze obnove nadvožnjaka privode se kraju. Riječ je o odizanju rasponskog sklopa radi zamjene ležaja, a po završetku tih radova nastaviti će se s 3. fazom obnove. Putem javnog natječaja, kao najpovoljniji izvođač, odabrana je tvrtka Geotehnika d.o.o., a u tijeku je potpisivanje sporazuma između Grada Čakovca i Hrvatskih cesta za izvođenje 3. faze radova na obnovi nadvožnjaka.Izvođenje te treće faze radova, vrijedno je 3,8 milijuna kuna (+PDV). Rok za završetak radova ovisi o vremenskim uvjetima, no budu li oni pogodni za nesmetano izvršenje, nadvožnjak bi se za promet ponovo trebao otvoriti 1. prosinca ove godine kada bi trebala završiti obnova njegovog kompletnog gornjeg ustroja.Grad Čakovec apelira na građane, sudionike u prometu, da budu strpljivi jer se očekuje stvaranje povremenih većih gužvi u prometu na području Grada, a isto tako, da koriste obilazne pravce. Prometna signalizacija za obilazne pravce bit će pravovremeno postavljena, pa se tako mole svi sudionici u prometu da poštuju novu privremenu signalizaciju kako bi se očekivane gužve svele na minimum.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!