DJECA UŽIVAJU U KUGLANJU

FOTO Razveselio djecu: Gradonačelnik Stjepan Kovač posjetio kuglački kamp

Gradonačelnik Kovač izjavio je kako mu je drago vidjeti školarce da se tijekom ljetnih praznika bave sportom umjesto da svoje slobodno vrijeme provode ispred računala ili televizora

Polaznici kampa iz kuglanja, koji se ovog tjedna održava u sklopu projekta Zajednice sportskih udruga Čakovca “Svaki tjedan sport jedan” bili su ugodno iznenađeni kada ih je na kuglani Sportsko rekreacijskog centra Mladost posjetio čakovečki gradonačelnik Stjepan Kovač.

Gradonačelnik je naime, pogledao tijek radova na sanaciji atletske staze na stadionu SRC “Mladost” te je iskoristio priliku i na kratko posjetio i kuglački kamp. Kamp provodi naš prvoligaš Kuglački klub “Željezničar”, a voditelj kampa Bojan Košak objasnio je kako pet dana, koliko traje kamp polaznike uče osnovama sporta.

Gradonačelnik Kovač izjavio je kako mu je drago vidjeti školarce da se tijekom ljetnih praznika bave sportom umjesto da svoje slobodno vrijeme provode ispred računala ili televizora i dodao kako ga posebno veseli da se kuglana koja je obnovljena 2016. dobro koristi.

– Puno ulažemo u mlade, u sport i u sportsku infrastrukturu. U tijeku je velika investicija na obnovi atletske staze i atletskih borilišta i siguran sam da će i ona biti dobro i kvalitetno korištena kao i ova kuglana – rekao je.

Govoreći o kvaliteti programa Ljetnih sportskih kampova “Svaki tjedan sport jedan” istaknuo je kako su osim na gradskoj, prepoznati i na nacionalnoj razini pa ih već drugu godinu za redom sufinancira Središnji državni ured za šport.

Osim kuglanja ovaj tjedan u sklopu Ljetnih kampova “Svaki tjedan sport jedan” održani su i kampovi iz plivanja te stolnog tenisa. Sljedećeg tjedna na rasporedu su kampovi iz atletike, džuda i radiogoniometrije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije