radi se PUNOM PAROM

FOTO Završeno nekoliko uličnih radova u Čakovcu, Novom Selu Rok i Žiškovcu

Sanacija ulica i parkirališta na području Grada Čakovca

Ovih je dana na području Grada Čakovca završeno vanjsko uređenje nekoliko lokacija. Za stanare u Ulici Ivana Plemenitog Zajca, od kućnog broja 35 do 48, uređeno je parkiralište.

Zbog nedavnih loših vremenskih uvjeta, završeni su u nešto kasnijem roku od predviđenog, jednako kao i uređenje parkirališta i platoa u istoj ulici, kod kućnih brojeva 1 do 15 te uređenje parkirališta u stambenom kvartu na sjecištu Ulice Janka Slogara te I.P. Zajca. Radove na sva tri parkirališta izvodila je tvrtka Hogra d.o.o., a vrijedni su ukupno 155.000 kuna.

U Žiškovcu je prije dva dana uređen plato, odnosno parkiralište kod mjesnog nogometnog igrališta, a radovi su u vrijednosti od 50.000 kuna. Bili su povjereni tvrtki Tegra d.o.o., jednako kao i radovi u ulici Ive Lole Ribara u Novom Selu Rok, gdje su pred skorim završetkom. Sanacija Ulice I.L. Ribara u Novom Selu Rok, najopsežniji je zahvat od spomenutih, a ti su radovi trajali 6 mjeseci te su prolongirani na nešto duže vremensko razdoblje od planiranog, zbog usporedne rekonstrukcije vodovoda. Vrijednost radova u Novom Selu Rok je milijun kuna.

Dopuste li to vremenski uvjeti, u ponedjeljak, 17. lipnja bi trebali započeti radovi na sanaciji dijela ceste u naselju zvanom Prelogi u Ivanovcu. Točnije, radi se o prilično uništenom asfaltnom dijelu ulice koja vodi prema šljunčari, u dužini od dvjestotinjak metara. Izvođenje radova povjereno je Tegri d.o.o, u vrijednosti od 160.000 kuna. U slučaju lošeg vremena, radovi će se odgoditi za prvo povoljno razdoblje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije