POZIV ZA DOSTAVU PROGRAMA

BUDITE DIO PORCIJUNKULOVOG Prijavite svoje programe do 1. srpnja

TZ grada Čakovca poziva zainteresirane udruge, klubove, umjetnike te ulične svirače čije se aktivnosti uklapaju u koncept Porcijunkulova da prijave svoje programe

Turistička zajednica Grada Čakovca u završnim je pripremama za ovogodišnje “Porcijunkulovo” koje će se održati u vremenu od 30. srpnja do 4. kolovoza 2019. godine. “Porcijunkulovo” je tradicionalna kulturno – turistička manifestacija koja ove godine obilježava 55. godinu održavanja.

Manifestacija se svake godine tematski i obujmom širila, da bi danas stekla status najveće turističke manifestacije u županiji i jednog od TOP događanja u Hrvatskoj koje privlači velik broj posjetitelja u Čakovec. U 6 dana održavanja, manifestacija objedinjuje najbolje od svega što Međimurje nudi.

Na tome tragu, Turistička zajednica grada Čakovca poziva zainteresirane udruge, klubove, umjetnike te ulične svirače čije se aktivnosti uklapaju u koncept manifestacije da prijedlog programa uz kratak opis aktivnosti dostave na email boska.ban.vlahek@cakovec.hr ili ga donesu osobno u Turistički ured Turističke zajednice grada Čakovca, Kralja Tomislava 1, Čakovec, najkasnije do 1. srpnja 2019. svakim radnim danom od 8.00 do 16.00 sati.

Turistička zajednica grada Čakovca kao glavni organizator zadržava pravo odabira ponuda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije