NOVA PARKING MJESTA

ZAPOČELI RADOVI Zajčeva ulica u Čakovcu dobiva modernije parkiralište

Napravit će se otprilike dvadeset parkirališnih mjesta

U četvrtak, 23. svibnja je ograđeno dvadesetak parkirnih mjesta u Ulici pl. Zajca u Čakovcu. Stanari zgrada su o tome prigodno obaviješteni jer će se prići njihovom opločenju. Oko 11 sati upućen nam je upit nekih stanara glede čega radovi stoje, a parkiralište je i dalje nepristupačno?

Odgovor smo potražili kod Vedrana Biševca, voditelja Odsjeka za održavanje komunalne infrastrukture grada Čakovca. U njegovom odgovoru stoji: – Radovi će započeti kako je i navedeno, 24. svibnja. Kako bi se za radove iskopa osigurao dovoljan manipulacijski prostor, praksa je da se oni ne započinju u jutarnjim satima, već kasnije, na ovakvim lokacijama kada treba eventualno pričekati da se sva vozila maknu s iste.

Osim obavijesti stanarima, obaviješteni su i pojedini predstavnici stanara te se pričekalo s početkom radova što je unaprijed dogovoreno. Radovi će se vršiti danas i sutra, možda i u nedjelju, s obzirom da se maksimalno želi iskoristiti povoljno vrijeme, a završetak je planiran krajem drugog tjedna, ovisno o vremenskim prilikama. U prvoj fazi će se napraviti otprilike 20 parkirališnih mjesta te toliko u drugoj.

Nadam se da će stanari i ostali korisnici ovog parkirališta razumijeti potrebu za navedene pripremne radnje kako bi u što kraćem vremenskom roku završili radove i osposobili parkirališne prostore u uređenijem obliku, a na zadovoljstvo istih – stoji u odgovoru.

Radovi su započeli, kako je obećano, danas nešto prije 13 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije