Vijesti / Grad Čakovec
Grad Čakovec
TLORIS IZ ČAKOVCA Tvrtka donirala stolariju za objekt u kojem žive osobe s intelektualnim teškoćama
Grad Čakovec

LIJEPA GESTA

TLORIS IZ ČAKOVCA Tvrtka donirala stolariju za objekt u kojem žive osobe s intelektualnim teškoćama

Kako je tom prilikom istaknuo predstavnik tvrtke Tloris d,o.o. Jurica Srpak, odlučili su u suradnju s Gradom Čakovcem donirati stolariju, te na naj način pomoći potrebitima sugrađanima

Grad Čakovec vlasnik je objekta u Ulici A. G. Matoša u Čakovcu koji koriste članovi Udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Međimurske županije.

Osim dugogodišnjeg financiranja projekata udruge, Grad Čakovec brine i o osiguravanju kvalitetnih uvjeta za svakodnevni život članova udruge u okviru programa smještaja u stambenim zajednicama. Ovaj program potiče osamostaljivanje članova udruge te im omogućuje da žive u lokalnoj zajednici kao ravnopravni članovi društva.

Stoga je Grad Čakovec prihvatio inicijativu čakovečke tvrtke Tloris d.o.o. da se u obliku donacije na objektu u Ulici Antuna Gustava Matoša u Čakovcu postavi novi dvokrilni prozor. Tvrtka je osnovana 2017. godine, bavi se prodajom PVC i ALU stolarije, a ugovorni je partner grupacije Marlex za područje Međimurske županije.

Kako je tom prilikom istaknuo predstavnik tvrtke Tloris d,o.o. Jurica Srpak, odlučili su u suradnju s Gradom Čakovcem donirati stolariju, te na naj način pomoći potrebitima sugrađanima.

Pročelnik UO za društvene, međunarodne poslove i odnose s javnošću David Vugrinec zahvalio se tvrtki Tloris na donaciji, te istaknuo da je ovo dobar primjer društvene odgovornosti, gdje tvrtke koje rade i posluju na gradskom području dio svog profita vraćaju zajednici.

Donacija tvrtke Tloris uključuje skidanje stare stolarije, obradu špaleta, montažu prozora s dvoslojnim izo staklom i roletom (dimenzije 120 x 120 cm) te postavljanje unutarnjih i vanjskih klupčica. Ukupna vrijednost donacije iznosi 5.000,00 kn.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!