Vijesti / Grad Čakovec
Grad Čakovec
BROJKE GOVORE SVE Grad Čakovec sve poželjnija kontinentalna turistička destinacija
TZ grada Čakovca

ODLIČNI REZULTATI

BROJKE GOVORE SVE Grad Čakovec sve poželjnija kontinentalna turistička destinacija

Lani je ostvareno čak 25.675 noćenja. - Čestitam svima, a posebno Turističkoj zajednici grada Čakovca. Imamo puno događaja, Porcijunkulovo je uvršteno u TOP manifestacije - poručio je gradonačelnik Kovač

Gradonačelnik Čakovca Stjepan Kovač na Facebooku je objavio status u kojem se osvrnu na odličnu turističku godinu i pohvalio te zahvalio svima koji su za to zaslužni.

- Odlični ostvareni rezultati u 2018. godini s područja turizma u našem gradu. Čestitam svima koji rade na stvaranju novih ponuda, događaja i tako utječu na turističku sliku grada Čakovca, a posebno Turističkoj zajednici grada Čakovca koja daje poseban doprinos u turističkom razvoju.Grad Čakovec trenutno ima 2 vrhunska hotela u samom centru grada što je dodatno povećalo smještajne kapacitete, a pokazalo se kao pun pogodak i da nam je zapravo to prijeko potrebno. Na području grada kroz čitavu godinu imamo mnogo događaja koji iz godine u godinu rastu, a tu bih izdvojio Porcijunkulovo koje je uvršteno u TOP manifestacije u RH.Čestitam još jednom svima koji daju svoj doprinos te Čakovec guraju prema vrhu ljestvice kad je u pitanju kontinentalni turizam - stoji u objavi gradonačelnika.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!