Vijesti / Grad Čakovec
Grad Čakovec
FOTO Zabijelio se i Čakovec, ceste i pješačka zona čisti i prohodni
Grad Čakovec

zimski uvjeti

FOTO Zabijelio se i Čakovec, ceste i pješačka zona čisti i prohodni

Petero djelatnika GKP Čakom ručno lopatama uklanja snijeg u središtu grada. - Mole se građani da očiste prilaze svojim kućama te snijeg s nogostupa ispred svojih dvorišta, kako bi se izbjegli padovi i nesreće - poručuju iz Grada Čakovca

Čim je u utorak navečer na čakovečkom području počeo padati slab snijeg, na teren su izašle ekipe Zimske službe te preventivno solju posipale sve prometnice na području grada, s posebnim naglaskom na prometnija raskrižja, kružne tokove te nadvožnjake i podvožnjak.

U ranim jutarnjim satima sve prometnice na području grada počišćene su od površinskog snijega te ponovno posipane solju. Počišćena je i posoljena pješačka zona, kao i pješačke staze na širem području središta Čakovca. Snijeg će se sa i dalje uklanjati prema potrebi, a na terenu je tijekom noći i jutra bilo 14 ralica i ostalih strojeva.

Petero djelatnika GKP Čakom ručno lopatama uklanja snijeg u središtu grada, posebno površine oko Gradske tržnice te staze prema Županijskoj bolnici Čakovec. Do 8 sati ujutro utrošeno je 27 tona soli.

- Mole se građani da očiste prilaze svojim kućama te snijeg s nogostupa ispred svojih dvorišta, kako bi se izbjegli padovi i nesreće. Zimska služba pozorno prati vremensku prognozu te će, ukaže li se potreba, na teren izaći sa svom raspoloživom opremom - poručuju iz Grada Čakovca.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!