Vijesti / Grad Čakovec
Grad Čakovec
MEĐIMURSKI FAŠNIK TZ Grada Čakovca poziva objekte u centru Čakovca da urede svoje izloge i prostore
Stjepan Hranilović

STVORITE FAŠNIČKI UGOĐAJ

MEĐIMURSKI FAŠNIK TZ Grada Čakovca poziva objekte u centru Čakovca da urede svoje izloge i prostore

- Pozivamo sve objekte da urede svoje izloge i prostorije, nose odjeću ili prigodno osmišljene detalje, kako bi unijeli duh fašnika u naš grad - kažu iz TZ Grada Čakovca

Turistička zajednica grada Čakovca već 55. godinu organizira manifestaciju 'Međimurski fašnik u Čakovcu', kulturno-turističku manifestaciju koja na osnovama tradicijskih običaja okuplja veliki broj sudionika i gostiju, a koja uključuje povorku dječjih i tradicijskih maski. Ovogodišnji Međimurski fašnik u Čakovcu održat će se 2. i 3. ožujka. 

- Kako bi i ove godine dali novi zamah fašničkim događanjima u gradu te obzirom da i vizualni dojam uređenja grada doprinosi ukupnoj atmosferi i uspješnosti manifestacije, pozivamo sve objekte (trgovine, kafići,...) da se uključe te tematski urede izloge, prostorije trgovina i ugostiteljske objekte te nose odjeću ili samo prigodno osmišljene detalje, kako bi unijeli "duh fašnika" u objekt i pridonijeli fašničkom ozračju cijelog grada - kažu iz Turističke zajednice Grada Čakovca.

Fašnička će komisija obići i izabrati najljepši i najoriginalniji fašnički izlog te ga nagraditi prigodnom nagradom. Ocjenjivat će se maštovitost, odabir tema i uložen trud.

- Želja nam je da 'Međimurski fašnik' i sam grad Čakovec bude topao domaćin svakom čovjeku dobre volje, koji bijeg od ubrzanog i stresnog života, traži u igri, smijehu i zabavi! - kažu u TZ Grada Čakovca.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!