Vijesti / Grad Čakovec
Grad Čakovec
Stjepan Kovač poželio sve najbolje stanovnicima Grada Čakovca u 2019. godini
Grad Čakovec

čestitka sugrađanima

Stjepan Kovač poželio sve najbolje stanovnicima Grada Čakovca u 2019. godini

Povodom početka 2019. godine, gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač uputio je čestitku svojim sugrađanima

Poštovane sugrađanke i sugrađani!

Još jednu smo godinu ostavili iza nas. Ulazeći u Novu, radimo planove na predstojeće razdoblje, ali i ocjenjujemo ono što smo uradili u prethodnoj godini. Iskustva koja smo stekli čine nas zrelijima i iskusnijima te omogućuju da u budućnosti budemo još bolji.

2018. godina za Čakovec je bila uspješna. Značajne rezultate postigli smo na svim poljima, od gospodarstva, preko kulture i obrazovanja pa sve do sporta. Svima onima koji su na bilo koji način sudjelovali u aktivnostima koje su se provodile u našem gradu, bilo da se radi o tvrtkama, ustanovama, udrugama ili pojedincima, najiskrenije zahvaljujem.

Godina koja je pred nama donijet će i uspone i padove, oduševljenja i razočarenja, no siguran sam da će, zahvaljujući svima nama, na kraju biti uspješna. To je zato jer stanovnici Čakovca iskreno vole svoj grad, istinski s njim žive, a svake godine to i pokazuju nastojeći da bude još bolji.

U svoje osobno ime te u ime cijele Gradske uprave želim vam sretnu i uspješnu novu 2019. godinu! Neka vam se u njoj ostvare sve želje te neka vaši uspjesi budu dio napretka cijelog društva! - poručio je Kovač.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!