Vijesti / Grad Čakovec
Grad Čakovec
Stjepan Kovač: 'Božić je vrijeme kad otvaramo srce i pomažemo jedni drugima više nego inače'
Grad Čakovec

božićna čestitka

Stjepan Kovač: 'Božić je vrijeme kad otvaramo srce i pomažemo jedni drugima više nego inače'

Povodom Božića, gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač uputio je čestitku svojim sugrađanima

- Poštovane sugrađanke i sugrađani! Božić i radosno iščekivanje njegova dolaska, svima nama jedno je od najljepših razdoblja u godini. I to bez obzira jesmo li djeca koja se raduju darovima ili odrasli koje vesele obiteljska okupljanja te predah od poslovnih obveza i užurbanog života. 

Tijekom cijelog prosinca ispunjeni smo posebnim, blagdanskim duhom. Božić je svojim porukama radosti i nade, pozivom na pomirenje i stvaranje dobrobiti svima oko nas, postao blagdan koji se praznuje na svim stranama svijeta.

Božić je vrijeme kad otvaramo srce i pomažemo jedni drugima više nego inače. Doba je to kad se okupljamo u krugu svojih obitelji, zajedno blagujemo i radujemo se Isusovom rođenju. Prisjećamo se svih onih koji više nisu s nama, ali ih nosimo u srcu.

Blagdanski običaji pokazuju naše bogato nasljeđe, pripadnost narodu i vjeri. Zahvaljujući svemu tome, iskreno prihvaćanje Božića, pomaže nam da budemo bolji ljudi.

Drage sugrađanke i sugrađani, želim Vam da božićne blagdane provedete u krugu svojih najmilijih te da Božić dočekate u miru, blagostanju i sreći. Želim vam sretan Božić! - poručio je gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!