Vijesti / Grad Čakovec
Grad Čakovec
FOTO Održan Božićno-novogodišnji prijem gradonačelnika Grada Čakovca Stjepana Kovača
Grad Čakovec

U HOTELU PARK

FOTO Održan Božićno-novogodišnji prijem gradonačelnika Grada Čakovca Stjepana Kovača

Gradonačelnik Kovač istaknuo je da je Čakovec i dalje predvodnik na mnogim poljima, jer ono što mi imamo godinama, drugi tek sad planiraju ili grade. - Bitka za radna mjesta uspješno se privodi kraju, no slijedi nam ona za veće plaće - rekao je Kovač

U ponedjeljak navečer održan je tradicionalni Svečani božićno-novogodišnji prijem gradonačelnika Grada Čakovca. U dvorani Hotela „Park“ u Čakovcu okupili su se predstavnici gospodarskog, političkog, upravnog, društvenog, kulturnog, sportskog i vjerskog života Čakovca i Međimurja.

Za razliku od ranijih godina, kad se svečani prijem održavao u Dvorani za svečane namjene Muzeja Međimurja Čakovec, ove godine uzvanici su se okupili u nedavno obnovljenoj dvorani čakovečkog Hotela „Park“. No, nova lokacija nije promijenila svrhu ovog okupljanja, a to je rezimiranje godine na izmaku u neformalnoj atmosferi. Uzvanicima su se na početku obratili dječja gradonačelnica Dorja Vincek, te gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač.Gradonačelnik Kovač istaknuo je da je Čakovec i dalje predvodnik na mnogim poljima, jer ono što mi imamo godinama, drugi tek sad planiraju ili grade. Čakovec se razvija, u njemu se gradi, investira i razvija, a vodi se računa o svakoj skupini građana. - Sudeći prema rekordnom broju zaposlenih te stalnom rastu, bitka za radna mjesta uspješno se privodi kraju, no slijedi nam ona za veće plaće - rekao je Kovač.

Osvrnuo se i na titulu najboljeg velikog rada u Hrvatskoj na području obrazovanja i demografije, rekavši da ulaganja u obrazovanje nemaju alternativu.- Dobivena nagrada nije priznanje Gradskoj upravi, već svima uključenima u taj proces, od učiteljica i učitelja, djelatnika škola, teta u dječjim vrtićima, članovima udruga. Ona je priznanje svim našim građanima koji znaju da je svaka kuna uložena u našu djecu - direktno ulaganje u našu budućnost! - rekao je Kovač.

Gradonačelnik je obraćanje završio zaželjevši svim okupljenima te svim stanovnicima Čakovca čestit Božić i sretnu i uspješnu Novu godinu. Uzvanike su, uz taktove poznatih božićnih pjesama uveseljavao Čakovčanima poznati Martina Jakšić i Damir Rodiger.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!