Vijesti / Grad Čakovec
Grad Čakovec
FOTO Duh Božića ušuljao se u Čakovec - subota prepuna događanja u centru grada
eMedjimurje.hr

ADVENT U GRADU ZRINSKIH

FOTO Duh Božića ušuljao se u Čakovec - subota prepuna događanja u centru grada

Svoje prste umiješao je i snijeg koji je dodatno uljepšao adventski ugođaj u Čakovcu

Stigli smo do trenutka kada božićna energija puni naša srca. Subotnji Advent u gradu Zrinskih poprimio je pravi božićni duh i ugođaj koji je ovog vikenda bio još ugodniji jer je svoje 'prste' u cijeli ugođaj umiješao i snijeg.

Mnoštvo ljudi odvojilo je malo vremena kako bi osjetili dašak Božića i pronašli nešto za sebe i svoje najmilije. Posjetitelji su imali priliku vidjeti pregršt zanimljivosti koje su ove subote na programu u Čakovcu. 

Grijani šator u središtu grada prepun je božićnih ukrasa, ručnih radova i prehrambenih proizvoda te je svako mogao pronaći nešto za sebe. U prodaju su pušteni i lampioni želja koji će se puštati na Staru godinu. Lampione možete pronaći vikendom u šatoru te svakim radnim danom u Centru energetske efikasnosti.

Duh Božića ušuljao se u Čakovec - subota prepuna događanja u centru grada Fotogalerija

U prijepodnevnim satima Mali zbor Umjetničke škole Miroslav Magdalenić Čakovec,  KUD Mačkovec, KUD Žiškovec i Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec izvedbom božićnih pjesama unijeli su pravu božićnu atmosferu te ispunili srca okupljenih u samom središtu grada.

U toj bijeloj čaroliji našao se i Djed Božićnjak koji je uveseljavao mališane darovima. Čakovec je ove subote postao prava božićna bajka koju se vrijedi posjetiti. Uživajte i dalje u ovim prekrasnim danima i svijetom širite vibracije ljepote i ljubavi. U našoj fotogaleriji pogledajte kako je bilo...

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!